Er du over 18?

Hvis du fortsætter til vores hjemmeside, accepterer du vores privatlivspolitik

Følg os på

 

                 FRI FRAGT over 799 kr !

Fordi vi elsker vin

Vi er en nystartet virksomhed, som ikke kun elsker vin, men også gerne vil dele vinpassionen med andre. Vi har søgt og udvalgt højkvalitetsvine fra Rumænien, og vi ønsker at tilbyde et godt alternativ til franske, italienske og spanske vine til feinschmeckere eller passionerede mennesker.

  Selvom Rumænien er et lidet kendt vinområde for mange, er vores mission at bringe rumænske vine frem i lyset og at promovere dette land gennem denne fantastiske arv – VIN.

Drikula Vins mål er at dele sin passion for rumænske vine til alle og at blive et stærkt alternativ til franske, spanske og italienske vine. Rumænien er velsignet med mere end 160 solskinsdage på et år, og kombineret med jordens frugtbarhed giver det de bedste betingelser for vin af høj kvalitet.

Vi håber, du vil give det en chance, og du vil blive forført af kvaliteten af rumænske vine!

Vores hold            :

Adrian Savlovschi – Grundlægger; << Jeg er født og opvokset i Rumænien. I 2016 kom jeg til Danmark som turist, og jeg blev forelsket i dette land. Jeg besluttede, at dette er stedet, hvor jeg vil bo. Da jeg kommer tilbage til Rumænien, begynder jeg straks at spare penge op, for at fuldføre min drøm. I 2017 havde jeg endelig sparet nok penge sammen til at flytte til Danmark, hvor jeg begyndte at studere turisme i Aalborg. Efter endt uddannelse kunne jeg ikke finde min plads i denne branche og jeg følte, at der manglede noget. I 2019 startede jeg derfor på et iværksætterkursus i Aarhus. Jeg fandt min hylde og mit mål skulle være at finde en måde at promovere mit land på.

 I 2021 grundlagde jeg Drikula Vin, som en måde at fremvise andre sider af Rumænien. Jeg vil gerne få folk til at se bag de stereotyper, myter og legender der omgiver Rumænien. Dette vil jeg gøre ved at gøre dem nysgerrige på at undersøge, hvad dette land kan tilbyde, når det kommer til turisme, gastronomi, natur, arkitektur og meget, meget mere. >>

VORES MISSION

Hos Drikula Vin vil vi dele vores passion for kvalitetsvin med den danske befolkning og forære et stykke af Rumænien i et glas.

Vinen importeres direkte fra vingårdene i Rumænien og udbydes til kunderne til en fair pris. Vores mål er at tilbyde vores kunder et alternativ til fransk, spansk og italiænsk vin. Den Rumænsk vin giver dig en smagsoplevelse, hvor den traditionelle og den moderne vinproduktion mødes.

Læs mere om rumænsk vinhistorie her.

Hvis du vil lære mere om Dracula, kan du klikke her.

Fri fragt over 799kr !